Kajsabaren är den centrala knutpunkten i sektionen, här kan man göra det mesta från att värma sin lunch till att ta en god öl efter en hård dags studier. Denna vår sektionslokal är något vi alla måste vårda, så tänk på att inte lämna skräp framme efter dig så att alla kan trivs här. Tänk dock på att lokalen är insynad och den enda alkohol som får finnas här är den du köper i Kajsabaren.

kajsabaren

Pubkvällar

Elektroteknologens naturliga mötesplats och tillika lunchlokal, fyller sitt dubbla syfte såväl dagtid som efter mörkrets inbrott. I Kajsabaren arrangeras nämligen en utomordentlig pub ett par gånger i veckan. Den är öppen för alla studenter och erbjuder exempelvis besökarna ett av Chalmers största utbud av öl, några utvalda, bättre whiskeysorter samt flertalet alkoholfria alternativ. Om det dessutom är tomt i kistan finns den berömda Kajsaburgaren på menyn, tillsammans med snacks, nachos och vegetariska alternativ.

Kajsabaren för självklart en strikt studentvänlig prispolicy. Vi tar kort!

Puben är vanligtvis öppen onsdagar och fredagar i läsvecka ett till och med sju. Dörrarna öppnas klockan 17 och stänger när alla är nöjda och glada.

Då och då arrangeras det temapubar och andra specialarrangemang. Öppettiderna, -dagarna, meny och dryckesutbud kan då vara något förändrade, men det annonseras tydligt på sektionens anslagstavlor och på Kajsabarens Facebooksida.

Uthyrning

Vidare står Kajsabaren till förfogande för uthyrning till sektionsarrangemang. Det är alltså tyvärr inte möjligt att hyra Kajsabaren för privata fester och dylikt. Vid frågor om vad som kan tänkas räknas som ett sektionsarrangemang, prisuppgifter eller hur uthyrningen går till kontakta oss via mail.

Kajsabarens styrelse

Kajsabaren drivs ideellt av studenter i föreningen Kajsastyret. Puben är också beroende av att glada frivilliga hoppar in och flippar burgare och kränger dryck. Är du intresserad av att jobba i puben? Hör i så fall av dig med ett mail eller ryck tag i någon av oss!

Kajsabarens Styrelse nås lättast per mail, ks@etek.chalmers.se